Particuliere opdrachtgevers

Vanzelfsprekend

Particuliere opdrachtgevers zijn bijna zonder uitzondering persoonlijk zeer betrokken bij een project. Ze zijn initiatiefnemer, financier en eindgebruiker in een. Daarbij is er vaak weinig kennis van het bouwproces en geen ervaring in samenwerking met een architect.
Een huis bouwen of verbouwen is voor hen geen alledaagse gebeurtenis. Het is een ingreep in de leefomgeving. Keuzes die nu worden gemaakt bepalen over langere periode stemming en ruimtebeleving. Wij ontzorgen opdrachtgevers van schets tot eindoplevering. Begeleiden mensen tijdens de hele doorloop en realisatie van het ontwerp. Voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bouwaanvraag, contractfase met uitvoerende partijen en controle op de uitvoering worden open en transparant gecommuniceerd.

Ons bureau heeft een uitgebreide portfolio van projecten die in particulier opdrachtgeverschap zijn gerealiseerd. Nieuwbouw, uitbreiding, renovatie van jaren-30 woningen, modernisering van appartementen, badkamers, keukens. Wij hebben veel ervaring in totaalverbouwingen. Soms worden particuliere projecten naar ons ontwerp bekroond met een prijs. Zoals de Badkamer Design Award 2008 waarmee het ontwerp officieel twee jaar lang de mooiste badkamer van Nederland genoemd mag worden.

Bent u geïnteresseerd in referenties, beeldmateriaal of wilt u een ontmoeting met een van onze voorafgaande particuliere opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op voor verdere details.

Villasolutions

www.Villasolutions.nl

In geval van nieuwbouw ontwerpt ons bureau onder de naam Villasolutions eigentijdse villa’s voor particuliere opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. www.Villasolutions.nl

Bij particuliere opdrachtgevers hanteren wij de CR 2006.

Particuliere opdrachtgevers