Het Nieuwe Werken

Onze visie

Een hogere werknemerstevredenheid en daarmee een productievere organisatie. Daarvoor is een integrale aanpak nodig op het gebied van organisatie, technologie en werkomgeving. Ons bureau analyseert samen met u hoe gebouw, interieur en werkomgeving op de meest efficiƫnte wijze kunnen worden ontworpen en ingericht om tot een optimale werkomgeving voor een organisatie te komen. Een belangrijke eerste stap.

Nieuwe technologie en social-media vragen per project om specifieke architectuur- en interieuroplossingen. Daarom is Het Nieuwe Werken in de praktijk voor elke organisatie anders. Ons bureau ontwikkeld vanuit Het Nieuwe Werken een maatpak voor iedere opdrachtgever.

Uw organisatie

Neem contact op voor informatie over Het Nieuwe Werken Integraal.

Neem gerust contact op met Niels van der Nat als u meer wilt weten over wat Het Nieuwe Werken kan betekenen voor uw bedrijf. Niels van der Nat is medeoprichter van HNWintegraal, een adviesorganisatie welke is gespecialiseerd in de implementatie van Het Nieuwe Werken binnen kleine, middelgrote en grote organisaties. U ontvangt dan een presentatie hoe werkprocessen zo ontworpen kunnen worden dat deze aansluiten op de huidige en toekomstige eisen van gebouwgebruik.

foto: www.codephotography.nl

specialist Het Nieuwe Werken (HNW)